Midsommar

Midsommarhelg uppe i Timrå satt som en fläskläpp, har har ni bilderna.
Sitter på en riktigt fin film också, men kan tyvärr inte lägga upp den. Vet helt enkelt inte hur...
Auf wiedersehen

AfterworkChips

Avrundade en lång arbetsdag med ett chips och några chipshuvuden vid trädet. Kvalité.
Imorgon blir det afterworkresa till Timrå, där Midsommar skall firas med fiske och festligheter tillsammans med Oskar och hans familj. Det ser vi fram emot!
Nu måste jag visa vem som bestämmer när det gäller Mario Kart.
Adios

Tvätt

Två tvättmaskiner i rullning.
Östersund var en upplevelse av sällan skådat slag..regn, hagel, iskalla vindar, en jävla massa kläder och surströmmingsdojjor var några av anledningarna till att banan blev mycket svårspelad. Fick bryta två gånger på samma runda på grund av att det var så mycket regn att det inte gick att putta. Trots detta kunde vi åka därifrån med ett hyffsat resultat i bagaget, en femteplats och ganska god marginal till bottenskrapet. Godkänt.
Nästa seriespel är i Härnösand 16-17e Juli, hoppas på bättre väder då.
Nu är tvätten klar. Hörs.

AfterworkPopcorn

Unnar mig en skål popcorn efter en dag fylld med arbete, SiteTalk-möte och tennis. Imorgon bär det av till Östersund för seriespel med golflaget. Ska bli skönt att komma ut och tävla igen efter en liten frånvaro på sisådär fem,sex år.

Peace

Photoshop


I
I

Nytt tema

Igår var det afterworkgolf och idag har det varit annat afterwork. Och eftersom jag kommer worka en hel del i sommar här så kommer det ju bli en hel del afterwork-aktiviteter på kvällskvistarna. Så då har vi ett nytt tema mina damer och herrar, jag ger er kort och gott: Afterwork.

After worket tog jag bilen och gled in i de djupa Alftaskogarna, väl där fann jag min vän Daniel som ville bjuda på käk. Och dagen till ära så var även Jesper hungrig. Bilder...

Afterworkgolf

Platzgummer

Comeback

Nu är det dags igen efter ännu ett litet uppehåll. Har varit fullt upp med diverse saker och där har vi anledningen till att det inte hänt nåt på bloggfronten. Här kommer lite bildbevis av vad jag haft för mig..

Kollat på Klassisk konsert, där syster medverkade.

Fyllt 21..


Besökt Dansotekets avslutning, även här hade Martina ett finger med  i spelet.


Fått ett ölträd..


Grillat i solskenet..


Sparkat igång golfsäsongen..


Firat Kusin-Johans student..


Arbetat..


..och även en hel del annat, men nu får det räcka. På återseende!

RSS 2.0