Färden










tjaa


Hemmaplan

Ja, då var det dags igen. Tillbaka på hemmaplan efter den lilla alptrippen som tyvärr bara kom att vara i två veckor. Men vilka veckor det var.. Fantastiskt väder, god mat, många nya vänner och grym skidåkning är bara några av de detaljer som gjorde min resa alldeles utmärkt.
Halvsvårt att beskriva allt som hänt med ord, så istället kommer jag lägga upp ett gäng bilder varje dag som förhoppningsvis kommer ge en liten inblick i vad jag haft för mig..
Resan började ju nere i Södertälje hos min kära syster, så vi utgår därifrån även nu. Med inslag från hufvudstaden, där vi också spenderade en dag. Enjoy!
















Mjukstart. Imorgon kommer mer.

Petter


sticker

Sitter för tillfället i Södertälje där jag spenderat de två senaste dagarna tillsammans med syster och svåger. Om dryga halvtimmen ska jag börja min vandring ner mot stationen för att sedan hoppa på pendeln mot Arlanda.
Det är nu det svåra börjar! Känns som att jag har koll på läget men det vet man ju aldrig..Vid 20.30 ikväll ska jag vara på plats iaf, och då kan vi alla slappna av.
Kommer inte ha med mig någon dator på resan, så här kommer det inte hända mycket. Kameran följer dock med efter mycket om och men, och tanken är att den skall användas flitigt. Resultatet av det kommer självklart hamna här så fort tillfälle ges.
Nu ska de sista förberedelserna göras och då kan jag inte sitta här och dega...
Men ni får ha det gött allesammans, så ses vi när vi ses. Nu sticker jag och fångar dagen. Wish me luck!
Auf Wiedersehen

Schema

Torsdag förmiddag och undertecknad är trött. Var ut och kollade Hudiksvalls nattliv igår och det har ju, precis som det brukar göra, satt sina spår.
Kvällen började med käk på Texas och avslutades sedan på puben Tre Bockar, som för övrigt kan ha norra Sveriges lökigaste dansgolv. Bra kväll med mycket folk..det är ju lov och allt.

Men nu tänkte jag ta tillfället i akt och berätta om lite planer inför det kommande dagarna. Ska ju till och röra på mig nu när hockeyn är slut och schemat de kommande dagarna kommer bli ganska hektiska. Fullt upp


Idag, Torsdag-
Ledig från träning och inga större måsten egentligen. Min gode vän Marcus sa igår, under bilfärden hem från stan, att ett besök på badhusets relaxavdelning skulle sitta som en fläskläpp och detta hade han verkligen rätt i. Frågan är bara om han kommer ihåg det nu, några timmar senare. Det visar sig. Men förhoppningsvis blir det en liten utflykt dit idag.


Fredag-
Sista dagen i Hudiksvall för denna gången. Träning klockan tio. Vidare till Volvobaren för en sista lunch på mitt dagliga hak. Hem, packa ihop de få grejer som faktiskt är mina här i lägenheten. Ska nog dammsuga lite också. 16.00, ny träning där jag kommer gå som powerforward. Efter träningen blir det bastu, pilsner och grejer som uppvärmning för det som komma skall. Nämligen lagavslutning med middag på Restaurang 49, efter detta blir det utgång för de allra flesta. Själv dricker jag cola till maten och hoppar efter middagen in i bilen och styr nån mil norrut, nämligen mot Hassela. I Hassela, där ska jag hälsa på mitt andra lag, Alfta GIF, som även de har styrt ihop ett litet,litet avslutningsfirande, spenderar natten där och umgås med grabbarna innan det är dags att dra vidare.

Lördag- Först och främst, hem från Hassela med bil. Packa ihop en väska som skall agera garderob/förråd de kommande veckorna, kanske månaderna? Lite småklurigt då det helst inte ska väga mer än 20 kilo.
Sen, lite beroende på vad visarn kommer visa, så vore det trevligt med en tripp till backen. Kommer troligtvis inte hinnas med, men med lite tur kanske man kan få sig nån timme i Bollebacken.


Söndag-
Slänga ihop det sista för att strax innan 13-bläcket säga adios till familjen och, tillsammans med syster och svåger, hoppa på tåget ner mot Södertälje där dom är bosatta.

Måndag- I Södertälje. Har ingen aning om vad som hittas på, blir nog mest bara lugnt och skönt skulle jag tro. Men det vet man ju aldrig.

Tisdag- Dagen med stort D. Ska med hjälp av syster försöka ta mig, med all packning, till pendeln som går till Sthlm Central, där ska det bytas pendel till en som kan ta mig vidare till den stoora flygplatsen Arlanda där ett plan står och väntar som ska ta mig till Munchen. Väl framme i Tyskland kan allt hända. Ska iaf försöka ta mig till Centralstationen och sedan hitta ett tåg som kan föra mig mot mitt slutgiltiga mål Mayrhofen, Österrike.


Så ja, det är några hektiska dagar jag har framför mig och det känns jäkligt kul. Har länge velat åka ner till Österrike när det fortfarande är skidsäsong och nu ska det äntligen ske. Fantastiskt pepp.
Hur planerna ser ut inför trippen och varför det blir just Österrike är det säkert någon som undrar, men det tänker jag inte ta nu för jag orkar inte skriva mer. Men det kommer så fort jag fått ordning på allt annat!


Hela familjen i Munchen, i somras. På väg till Österrike.


Utanför Hotel Kramerwirt i Mayrhofen. Onkel Paulie i mitten!

Peace


End of season

Igår tog hockeysäsongen slut för min del. Efter att i Lördags förlorat med hela 1-10 mot de vita hästarna for vi under gårdagen ner till Norrköping för returmatch. Och tog oss i kragen så det sjöng om det! Jag spelade inte men grabbarna på isen stod för en riktigt bra insats och lyckades sånär klämma dit dom och fixat en tredje avgörande.
Resultatet var 3-3 efter full tid och då väntade förlängning i 20 minuter, denna rullade på utan några gjorda mål men massvis av chanser från båda lagen. Så då blev det straffar och här drog dom det längsta strået och därmed var sässen över för vår del. Men med flaggan i topp, helt klart!

Så nu är det lite ovisst vad som händer för undertecknad..blir väl kvar här i stan ett litet tag till iaf, sen vankas det en resa till Österrike! Just det, inget jag nämnt tidigare men så är det. Mer info om det kommer snart.



Laters


Movits

Svensk rap brukar ju vara sådär. Men det här, det gillar jag!






För övrigt är det matchdags idag. Lotten föll som så att det klassiska laget Vita Hästen blev våra motståndare i omgång två. Aldrig mött dom förut, men de ska tydligen vara mycket bra. Det visar sig om några timmar!

Hörs


Nystart

En nystart var det ja. Eller det skulle snarare ha varit det igår. Tro mig, jag satt faktiskt här och fingrade på tangenterna redan igår, på utsatt tid, men som så många gånger förut så valde mitt kära internet att ta en liten powernap precis i avslutningsmomentet. Detta gör ju att jag, som inte är världens bästa datorkille, mest bara blir förbannad på grejerna och vill inget hellre än att bryta datorn i två bitar, stampa på dessa med våldsam kraft, kasta ut kvarlevorna genom fönstret, och sånt. Arga grejer.
Men det har jag inte råd med så jag lämnade helt enkelt hemmet, gick på match, och när jag sedan kom tillbaka så stod den där alldeles skamsen och fungerande. Fullt medveten att den hade gjort fel. Datorn bad om ursäkt.

Men nu är det ny dag, rättare sagt Tisdag och det betyder inte nånting speciellt. Det jag har att komma med som i vissa kretsar kan kallas intressant är att vi igår vann den andra raka matchen mot Boden och därmed slog ut dom ur playoff. Detta betyder att vi nu är klara för omgång två som börjar nu på Lördag. Vilka vi möter då vet vi inte ännu, det ska typ lottas eller nånting ikväll och jag har ingen aning om hur det går till eller vilka lag det kan tänkas bli. Som vanligt.

Vad har jag haft för mig då, under alla dessa dagar? Jodu, det har varit skottning, träning, matchning, träning, skottning,skottning, matchning, sovning och OS typ. Slit och släp, men här om dagen ramlade lönen in på kontot, då blev undertecknad glad och insåg att allt arbete gjort lite nytta ändå.

Nu ska jag snart ramla ner mot ishallen för att...trumvirvel...TRÄNA! Wohoooo, se på fan! Det kunde man inte tro. Undrar hur det kommer gå..men innan jag lämnar så ska jag lägga upp några bilder, jag tycker ju om det. Kan vara så att dom varit med tidigare, men det är som så att jag hittat ett litet redigeringstjossan här på datorn så jag har klippt och klistrat lite.. Fantastiska resultat om jag får säga det själv! Enjoy

















Laters

RSS 2.0