le pictureses

Här kommer det ni alla väntat på, bildbevis från morgonens utflykt! En videokamera fanns också med på resan, men tänkte försöka redigera klippen lite innan jag vågar slänga upp det här. Checka några av bilderna så länge!

 Joppelito

 Kusiner med brama



Johannes hus

 Tre gringos

 Nyberg var på krigsstigen...

 ...men åkte på däng.

 "Är du glad, då är jag glad!"

 Patrik skulle sparka rötter.. gick sådär!

 Vad är en utflykt utan korvgrillning?

 Till slut fann vi spår av civilisation och kunde ta oss hem...

Där fick du dig en liten inblick i hur det gick till..fler bilder finns och kommer troligtvis dyka upp inom kort.
Nu ska jag snart ge mig ut i casa för att packa inför nästa äventyr, imorgon ger jag mig nämligen ut på ny resa, Karlstad står på schemat och det är där jag spenderar helgen. Det ser vi fram emot!

Adios!


Hemma efter morgonäventyr..

Nu sitter jag här hemma och har fått på mig ett par varma tofflor för att åter få igång blodcirkulationen i mina feets. Har nämligen varit ute och hajkat i skogarna runt Berge,Kilafors, på morgonkvisten. Riktigt trevlig upplevelse må jag säga..var ute i cirka 4,5 timmar och bara knatade omkring, fikade, snodde lite ved, gjorde en brasa och sånt där man gör när man är ute på. Som många av er säkert läst på ansiktsboken så var det så pass tuffa förhållanden att "Extrem överlevnad" med Bear Grills på Discovery ser ut som en barnlek.
Både en och två kameror var med på resan så bilder kommer dyka upp här inom kort..det vill du inte missa!

Nu blir det en liten chokladmuffin sen bär det av till träningka. Wish me luck!


Prohibidibabido!

Seriestarten gick skit..torsk med 6-2. Vill du veta mer om det nederlaget kan du kliva in här: http://www.alftahockey.com/

Men nu är det ny dag och nya tag. Har precis kommit hem från jobbet och hunnit fått i mig en bit mat, mycket folk här i huset då vi firar min syster Martinas 17e födelsedag. Grattis till henne!
Snart är det dags att hoppa i bilen och bege sig till sävstaås IP, hockey står återigen på schemat men idag är jag åskådare då det är Bollnäs IS som tar emot Söderhamn på hemmais. Efter matchen  lutar det åt ännu en drabbning Mario Kart, Johannes var tydligen ute efter revansch så då får man ju snällt ta och ställa upp.

Kan även meddela att det nu är tapetserat i lägenheten..har försökt knäppa bilder men det gick åt skogen. Men som sagt, tapetserat, så nu är det fasen inte långt kvar. In med köket och ut med golvet så vankas det inflyttningsfest när som hellst!

morgon lutar det år att jag och några vänner ger oss ut på äventyr. Tycker du detta låter spännande så bör du kika in här en sväng imorgon också! Simma lugnt! / Pete

Seriepremiär

Tisdag,tisdag..har egentligen inget roligt att komma med. Gårdagen bestod av jobb och träning vilket alltid känns tufft i början på veckan. Idag har jag däremot varit ledig och hunnit med att fått min klocka lagad, skruvat bort kylskåpsdörrar som ska lackas om, och somnat i soffan. Det sistnämnda kändes fruktansvärt bra.

Senare ikväll vankas det seriepremiär. Försäsongen är över och nu börjar väll allvaret, så har du inget bättre för dig ikväll så kan du samla ihop ett gäng och åka till Alfta ishall. Oppala/Sätra står för motståndet och det kommer troligtvis bli en jäkla match. 19.30 är det nedsläpp. Ses där!

sliten Söndag..

Med all rätt! Gårdagen var en dag fylld av diverse aktiviteter.. Det hela började med att jag fick hoppa in och blixtjobba, bra för plånboken och riktigt roligt då det faktiskt var riktigt bra fart på stan trots det dåliga vädret. Fullt upp från början till slut, då är det roligt att jobba!
Efter jobbet var det lite födelsedagsfirande i efterskott för vår vän Anton, som hade tagit sig hem på höstlov från typ nordpolen, där han nu går i skolan. Smörgåstårta, oändligt mycket bullar och kaffe stod på menyn och det tackar vi sällan nej till. Femton kilo tyngre kände jag sedan att det var dags att börja värma inför kvällens huvudaktivitet, första biran knäpptes och när den var slut och jag kände peppen byggas upp så for vi upp till min blivande granne på polacksgatan, Andreas, där det vankades förfest. In i dimman.
Runt midnatt rullade hela gänget ner mot Tranan, som vanligt. Ganska mycket folk och härligt drag gjorde att det blev en bra kväll, som vanligt!

Men ja, nu är det ju Söndag, dagen efter. Lite sliten är man allt, men det är ingen fara på taket. Har inte fått jättemycket gjort idag direkt.. har hunnit med att käka lite mat och kollat en dokumentär om Jon Olsson, nu blir det lite fika och sen kliver jag nog ut i casa och dammar av airbrushen, längesen jag fick något målat nu, ska skärpa mig på den fronten!

     

Vet inte om det syns så väl, men bjuder iaf på tre av mina tidigare verk.

Hade!

fredagkväll..

Ikväll blev det verkligen inget mer än fredagsmys..hade alla möjliga planer för kvällen men det slutade med att man blev sittandes hemma ändå. Inget fel med det, måste säga att det varit ganska skönt.

Det blev ju idol då och ikväll vankades rocktema, YES tänkte jag och hoppades på att det skulle bli lite drag här i stugan...men jag vet inte, tyckte nästan att alla fick lite för bra kritik. Bagge och grabbarna har väll bättre koll på dedär än vad jag har men det var fasen inte kanon. Eller? Och han Rabih, fruktansvärt lam snubbe. Men vafan, det här ska ju knappast vara nån idolblogg, sånt tjafs får andra hålla på med.

Premiär för cirkus Möller var det ju också, det däremot tyckte jag var ganska bra! Inte fantastiskt men helt klart värt att se en sönderdegad fredagkväll i soffan.
Nu blir det till att kolla hur det går för idolgrabbarna och efter det ger jag mig ut i stugan och kollar på "Pick of destiny" tills jag slocknar!

Imorgon blir det mer action! Det är ju lördag...


Resultat från gårdagen

Som jag nämnde igår så avslutades dagen med en turnering Mario Kart. Inga större skrällar skedde då Robin,med sin fruktansvärda tur och ett litet,litet (läs:enormt) regelbrott som råkade kosta mig vinsten, återigen tog hem det hela...två turneringar i rad. De två andra tappra kämparna, Johannes och Patrik turades om att komma sist men visade inte allt för sura miner. Cred!

Morgonen har spenderats med mor i min kommande bostad som för tillfället är under renovering, men som jag förhoppningsvis kan flytta in i om någon vecka. Det börjar verkligen hända grejer där nu, tapeter beställda, golv på ingång och så vidare...tänkte försöka slänga upp en bild på hur det ser ut därinne nåt tag, men jag lovar inget.
 Nu sitter jag iaf hemmavid igen, ska ta mig en kopp brama innan bilen åter styr mot Bollnäs för att sedan gå vidare mot Alfta där det vankas hockeybockey.

Ny dag.

Yes. Nu har snart ännu en dag nått sitt slut, och vad har jag haft för mig? Jo, dagen börjar med att min käre vän Robin Nyberg ringer och väcker mig. Detta är något ytterst ovanligt då Robin är en av världens tröttaste människor..första och troligtvis sista gången det kommer hända! Efter att avslutat samtalet pallrar jag mig ut ur "casa" och ser att morbor Palle kommit för att kratta lite löv, hösten till ära. 
Efter en stärkande kopp kaffe ger jag mig ut och ger honom en hjälpande hand. Löv blir jävligt tunga när de är blöta kan jag meddela!
Sen blev det bilen upp till den stora staden för Nypan och mig. Systemet, nachotallrik, klippning för den andra snubben, leta "stjärnurmakarna", snacka lite skit om Intersport pga deras hutlösa priser på skidor, konstatera att Alexander Rybak verkar jävligt helylle, med mera, hann vi med innan den vankades hemgång för Robin och träning för mig.
Träningen gick bra och nu sitter jag hemma, kikar på hockey och är mätt efter att tryckt i mig en massa kycklingfilé och ugnsbakad potatis. Hon är ruggig i köket morsan!
Så har dagen sett ut i runda slängar..känns helt okej. Inte många knop kanske, men man måste vila ibland också!

Snart dyker vänner upp och efter hockeyn ger vi oss ut i "casa" för en drabbning Mario Kart. Återkommer med resultat från det vid senare tillfälle.

Auf wiedersehen! som vi säger på tyska.


blogga?

Då föll även jag för frestelsen. Trodde jag skulle lyckas hålla mig undan, men icke.

Det jag kommer skriva om här på bloggen kommer helt enkelt att handla om vad jag fördriver min tid med, hur jag får dagarna att gå. Förhoppningsvis kommer jag också kunna bjuda på en hel del trevliga bilder tagna direkt från min vardag.
   Det kommer kanske inte bli världens mest spännande läsning alla gånger, men rätt vad det är så kommer jag troligtvis briljera. Så håll dig uppdaterad!

Enjoy / Petter

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0